محرومیت نسبی
تعریف محرومیت نسبی
به نظر مرتن احساس محرومیت نسبی حالتی است روانی و احساس کمبودی است که فرد با گروه یا فردی که برای او الگو و مرجه است بروز می کند. چنانچه فرد خود را با افراد یا گروهی که شخص دوست دارد شرایط مشابهی با وی داشته باشند مقایسه نموده و به این پنداشت و ارزیابی ذهنی برسد که شرایط وی نسبت به مرجع مقایسه ناهمانند است، دچار احساس محرومیت نسبی شده و در صورت تداوم و تعمیم این احساس به نارضایتی، انحراف و شورش می انجامد (معیدفر،142:1384)
به زعم مور، احساس محروميت نسبي شامل دو وجه به هم مرتبط است: اول، مي بايستي افراد از وجود تفاوت بين خود و ديگران بواسطه فرايند مقايسة اجتماعي آگاهي يابند. و دوم، افراد بايستي ارزيابي كرده و قضاوت كنند كه آيا وجود تفاوت موجه و مشروع است يا ناموجه و نامشروع. در واقع محروميت نسبي ناشي از درهم شكسته شدن انتظاراتي است كه ريشه در مشروعيت ساختار اجتماع دارد. در اينجا مشروعيت به اين باور اشاره دارد كه نابرابري نهادمند ...
شرایط احساس محرومیت نسبی
بررسي چگونگي تعيين محروميت نسبي
نظريه احساس محرومیت نسبی
الگوهای محرومیت نسبی
اثرات محرومیت نسبی
نظریه چرخه محروميت نسبي
محرومیت نسبی در دیدگاههای تعامل گرایی
فهرست منابع و مآخذ
ادامه متن به همراه فهرست منابع در فایل پیوستی می باشد.
این فایل در 17 صفحه همراه با ارجاع درون متنی (نام خانوادگی نویسنده، سال: صفحه) و فهرست منابع و مآخذ می باشد.
ضمناً فایل دریافتی قابل ویرایش می باشد.
سایت دانشور متصل به درگاه خرید آنلاین بوده و پرداخت با تمامی کارت های بانکی امکانپذیر است.
سیستم خرید خودکار بوده و بلافاصله پس از پرداخت فایل قابل دریافت است. این سایت دارای نماد اعتماد الکترونیکی می باشد. بنابراین، با اطمینان خاطر خرید کنید.
در صورت بروز هرگونه مشکل در دریافت فایل، تیم تحقیقاتی دانشور آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد. در صورت ارسال ایمیل از جانب شما، در زمان کوتاهی به درخواست شما پاسخ داده و مشکل شما را در این رابطه برطرف می نماییم.
ایمیل:
daneshvar.4kia@gmail.com
مبلغ واقعی 65,440 تومان 15% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 55,624 تومان
برچسب های مهم